دانلود کاتالوگ بی پروفیکس

    کاتالوگ جامع محصولات شرکت را از لینک زیر دانلود کنید :

    دانلود کاتالوگ صلیب کاشی

    تراز کننده کاشی و سرامیک ( همتراز کاشی و سرامیک )

    هم تراز کاشی سرامیک

    همتراز کاشی و سرامیک

    Tile Leveling System 

    در مبحث نصب نمودن کاشی و سرامیک پارامترهای زیادی وجود دارند که در صورت رعایت کردن، موجب زیباتر شدن و کاربری بهتر کاشی و سرامیک پس از نصب خواهند شد. یکی از این پارامترهای مهم و ویژه، همسطح بودن کاشی و سرامیک نسبت به یکدیگر می‌باشد. از گذشته رایج است که جهت هم سطح کردن یا همتراز کردن کاشی و سرامیک، در ابتدا ملات و یا چسب کاشی را روی سطح ریخته و پس از آن کاشی را روی آن قرار داده و با اعمال ضربات توسط چکش پلاستیکی به سطح، کاشی و سرامیک و کنترل پی در پی توسط تراز جهت همسطح شدن آنها نسبت به یکدیگر، اقدام می‌نمودند.

    بی پروفیکس تولید کننده انواع صلیب کاشی، تراز کننده کاشی و سایر قطعات کاشیکاری تولید کننده خمیر بندکشی نانو در رنگبندی‌های مختلف
     

    این روش همتراز کردن کاشی و سرامیک عیب‌هایی از جمله اتلاف شدید وقت و همچنین جابجایی کاشی و سرامیک و به اصطلاح سر خوردن آن‌ها در اثر ضربه دارند. جهت افزایش کیفیت کاشیکاری و سهولت در همسطح شدن آن‌ها نسبت به یکدیگر، قطعات پلاستیکی با نام کاشی تراز و  یا همتراز کاشی، تولید و عرضه شده است. همتراز کاشی از دو قسمت کلیپس همتراز و گوه همتراز تشکیل شده است که کلیپس قطعه مادگی و گوه قطعه نری می‌باشد. کلیپس تراز کننده کاشی در هنگام کاشیکاری در لابلای کاشی و سرامیک قرار می‌گیرد و توسط گوه قفل می‌شود، این امر موجب همسطح شدن کامل و دقیق کاشی و سرامیک نسبت به یکدیگر می‌گردد و نیاز به ضربات چکش و استفاده از شاقول را کاملاً نفی می‌کنند و در نهایت سطحی صاف و  هموار و به مراتب بهتر از روش‌های سنتی خواهیم داشت.

    همتراز واش بتن: مطالعه کنید

    از همتراز برای همسطح نمودن انواع کفپوش‌ها، مانند پارکت نیز می‌توان استفاده نمود. همتراز کاشی و سرامیک نسبت به یکدیگر علاوه بر اینکه یک اصل مهم در کاشی کاری است و موجب زیباتر شدن سطح کاشیکاری خواهد شد، مزایای دیگری نیز به دنبال خواهد داشت از آن جمله می‌توان به عدم تجمع آب در هنگام شستشو در نقاط ناخنک خور بین دو کاشی اشاره نمود که موجب عدم جرم گرفتگی و کدر شدن نواحی بین دو کاشی خواهد شد. به طور کلی تراز کننده کاشی ابزاری می‌باشد که در پروژه‌های کاشیکاری مورد استفاده قرار می‌گیرند تا اطمینان حاصل شود که کاشی‌ها به طور یکنواخت تراز گردند.

    کاربرد همتراز کاشی و سرامیک

    • آسان نصب نمودن کاشی و سرامیک 
    • موجب از بین بردن اختلاف سطح کاشی می‌شود
    • موجب یکسان نصب شدن کاشی و سرامیک شده و زیبایی را دو چندان می‌کند.

    همتراز كاشي و سرامیک1

     

    نحوه استفاده همتراز کاشی و سرامیک

    قطعه همتراز کاشی شامل دو قسمت کلیپس و گوه است و در سایزها و برای ضخامت‌های مختلف طراحی و تولید شده است. ابتدا با توجه به ضخامت کاشی و سرامیک یا پارکت، سایز همتراز مناسب برای مصرف را  انتخاب نمایید. برای شروع کاشیکاری در صورت امکان سعی شود از یک گوشه محیط مورد نظر برای اجرا، کاشیکاری شروع اجرا گردد. ابتدا توسط ابزارهایی مانند گونیا و خط کش و متر یا با استفاده از مترهای لیزری در گوشه، دو خط با زاویه 90 درجه نسبت به یکدیگر ترسیم نمایید. سطح زیرکار را به چسب کاشی آغشته نمایید.

    پس از اتمام کاشی‌کاری کل سطح، بر اساس روشی که ذکر شد، اجازه دهید تا گیرش و چسبیدن کاشی‌ها کامل شود. سپس با وارد کردن ضربه توسط چکش و یا نوک کفش، از قسمت کناری به راحتی کلیپس از نقطه متصل شده صفحه عمودی به افقی خواهد شکست. بخش افقی کلیپس در زیر کاشی‌ها می‌ماند و بخش عمودی خارج می‌گردد. لازم به ذکر است که کلیپس در عملیات همتراز نمودن سطح یکبار مصرف می‌باشد ولی از گوه میتوان چندبار استفاده نمود.

    تا جایی که ممکن است اجرای چسب کاشی روی سطح را توسط کاردک شانه‌ای انجام دهید. در ابتدا کاشی یا سرامیک را با توجه به خطوط ترسیم شده جای گذاری کنید و سپس تثبیت نمایید. جهت قرارگیری بقیه کاشی‌ها و تکمیل چیدمان نیز، کلیپس را به تعداد مورد نظر با توجه به ابعاد کاشی یا سرامیک، در هر وجه قرار داده و سپس کاشی‌های دیگر را جای گذاری نمایید. بعد از جای گرفتن دو کاشی در کنار یکدیگر، گوه را داخل شکاف کلیپس که از فصل مشترک بین دو کاشی یا سرامیک خارج شده است، وارد نموده و توسط انبر مخصوص همتراز، آن را قفل نمایید.

     

     

    همتراز پیچی: مطالعه کنید

     

    میزان استفاده از همتراز کاشی و سرامیک

    تعداد استفاده از همتراز کاشی در سطح کاشیکاری با توجه به مساحت سطح و ابعاد کاشی مشخص می‌گردد. توجه کنید که کاشی و سرامیک با ابعاد کوچکتر تعداد همتراز کمتری در هر وجه نیاز دارد در صورتیکه ابعاد بزرگتر نیاز به تعداد همتراز بیشتر در هر وجه دارد.

    تعداد همتراز مورد نیاز برای ابعاد تا 30*30 سانتیمتر

    تعداد همتراز مورد نیاز برای کاشی‌های کوچک مانند کاشی‌های 30*30 و یا کوچکتر، یک عدد در هر وجه کاشی است. به این نکته توجه کنید در صورتیکه در هر وجه کاشی یک عدد همتراز  مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید همتراز کاشی در وسط هر وجه استفاده شود.

     

    همتراز كاشي و سرامیک

     

    تعداد همتراز  کننده کاشی مورد نیاز برای کاشی و سرامیک‌های 40*40 و 50*50 سانتی‌متر

    در کاشی و سرامیک با ابعاد تا 50*50 سانتیمتر، تعداد همتراز موردنیاز 2عدد در هر وجه از کاشی است. پیشنهاد می‌شود محل قرار گرفتن همتراز در این ابعاد از کاشی و سرامیک، با حفظ فاصله 10سانتی‌متر از لبه‌های کاشی و سرامیک باشد.

    تعداد همتراز  کننده کاشی مورد نیاز برای کاشی و سرامیک‌های 60*60 الی 80*80 سانتی‌متر

    تعداد همتراز مورد نیاز برای این ابعاد 3عدد در هر وجه از سرامیک یا کاشی است. به این ترتیب که دو همتراز با فاصله 10 سانتیمتری از هر لبه قرار داده و سپس همتراز سوم در مرکز وجه مورد نظر قرار دهید.

    تعداد همتراز  کننده کاشی مورد نیاز برای کاشی و سرامیک‌های بزرگتر از 80*80 سانتی‌متر

    در ابعاد بزرگتر باید به ازای هر 20 الی 25 سانتیمتر از طول هر وجه، یک عدد همتراز استفاده نمود.

     

    همتراز پیچی:مطالعه کنید 

     

    نکات همتراز کاشی و سرامیک

    • توجه نمایید همتراز را با توجه به ضخامت کاشی و سرامیک یا پارکت انتخاب نمایید. معمولا برای کاشی و سرامیک همتراز بزرگ و برای پارکت و تایل‌های چوبی کفپوش، از همتراز کوچک استفاده می‌شود. دقت نمایید که استفاده همتراز بزرگ برای ضخامت‌های کم مناسب نمی‌باشد و گوه داخل کلیپس کاملاً قفل نخواهد شد و از طرفی استفاده از همتراز کوچک برای ضخامت‌های بالا مناسب نمی‌باشد، زیرا گوه به مقداری که نیاز است وارد شکاف کلیپس شود تا بتواند از هر دو طرف همترازی سطح را ایجاد نماید، نمی‌تواند عملکرد مناسب داشته باشد.
    • دقت نمایید زمان کافی جهت گیرش و خشک شدن ملات و یا چسب زیر کاشی و سرامیک را در نظر بگیرید، سپس نسبت به شکستن کلیپس همتراز اقدام نمایید. در صورتی که هنوز ملات زیر کار خشک نشده باشد، ممکن است در صورت حرکت روی سطح، فرو رفتگی و لغزش کاشی‌ها  اتفاق بیفتد که باعث به هم خوردن همترازی و نظم و آرایش کاشی‌ها نسبت به یکدیگر شود.
    • حتی الامکان جهت قفل کردن کلیپس و گوه نسبت به یکدیگر از آچار یا انبر مخصوص همتراز استفاده نمایید. قفل کردن همتراز توسط دست به هیچ وجه قابل انجام نمی‌باشد، زیرا فشار کافی برای اعمال به سطح برای همتراز شدن وجود نخواد داشت. همچنین قرار گیری گوه درون کلیپس با اعمال ضربات چکش کار مناسبی نیست. زیرا سطح کاملاً همتراز نمی‌شود و احتمال شکسته شدن کلیپس به دلیل اعمال ضربه وجود دارد.
    • با توجه به اینکه کلیپس همتراز کننده کاشی یکبار مصرف است، اما گوه قابلیت چندین بار استفاده را دارد، هنگام خرید دقت فرمایید، چنانچه قصد ندارید سطح مقطع را به یکباره کاشیکاری کنید و در چند مرحله نصب کاشی را انجام دهید، تعداد گوه را نسبت به کلیپس به میزان کمتری خریداری نمایید. 

     

    گوه چند بار مصرف و کلیپس یکبار مصرف است. بطور مثال چنانچه یک مقطع با مساحت 500 متر قرار است در دو مرحله کاشیکاری شود، لازم است با توجه به محاسبه تعداد مورد نیاز، تعداد گوه را نصف تعداد کلیپس خریداری نمایید تا از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد

    میزان مصرف اسپیسر کاشی تراز

    میزان استفاده کاشی تراز با توجه به ابعاد کاشی یا سرامیک تعیین می‌شود برای کاشی‌های تا 30سانتیمتر در هرضلع کاشی 1 عدد کاشی تراز و برای کاشی‌های سی سانتیمتر به بالا 2 عدد در هر ضلع  استفاده می‌شود و هرچه وجه کاشی بزرگتر باشد میزان مصرف افزایش خواهد داشت.

     

    نکات قابل توجه اسپیسر کاشی تراز

    در صورت استفاده نکردن از کاشی تراز در بندهای کاشی، علاوه بر ایجاد بندهای ناهمگون، سطحی ناهموار یا به اصطلاح دارای ناخنک خواهیم داشت. چنانچه سطح کار ناخنک دار باشد، ضمن کاهش کیفیت و زیبایی کار، فضای مناسبی را برای تجمع آب به هنگام شستشو فراهم می‌کند بعد از مدتی به سطحی جرم گرفته و کدر تبدیل می‌شود و نمای نامناسبی ایجاد خواهد کرد.

     

    بسته بندی اسپیسر کاشی تراز

    بسته بندی همتراز کاشی و سرامیک 

    دانلود برگه فنی

     

    دانلود کاتالوگ جامع

     


    درباره ما

    بی پروفیکس | تولید کننده متنوع ترین محصولات کاشیکاری شامل انواع صلیب کاشی و سرامیک ، همتراز کننده ، انواع لوازم کمکی کاشیکاری و انواع افزودنی های بتن ، اسپیسر پلاستیکی بتن ، واتراستاپ ، روان کننده های بتن ، چسب های ساختمانی و ... 

    دفتر مرکزی

    آدرس : تهران ،خیابان بنی هاشم، نرسیده به میدان بنی هاشم، کوچه پشت کوهی، پلاک3

    آقای مبینی  09120347806     /    آقای مبینی   09120367805

    تلفن ثابت : 02188580774    /    02188580775  /  02122516729

    شعبه شرق تهران

    آدرس : تهران، خیابان دماوند، بین چهارراه آیت و پل نیروی هوایی، خیابان شهید طاهری، پلاک33

    آقای مرتون   09120381202 
    آقای مبینی   09120949609

    تلفن ثابت : 02177935492
                       02177907007